ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να κάνει αντιπολίτευση επάνω στα καμένα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να κάνει αντιπολίτευση επάνω στα καμένα
«Ο κ. Μητσοτάκης έχει το θράσος να κουνάει και το δάχτυλο», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Ανακοίνωση σχετικά με τις πυρκαγιές εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση σχετικά με τη διαχείριση των δασικών πυρκαγιών, δηλώνοντας ότι προσπαθεί να πετάξει την ευθύνη από πάνω της για τις φετινές καταστροφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν πήρε κανένα μάθημα από τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές που έκαναν στάχτη 1,3 εκατ.​ στρέμματα, αλλά φέτος τη στιγμή που συντελείται ξανά μια τεράστια οικολογική καταστροφή έχει το θράσος να κουνάει και το δάχτυλο.

Έχει το θράσος να εγκαλεί την αντιπολίτευση που αναδεικνύει τις ανεπάρκειές τους - όταν μόλις πριν λίγο καιρό οι ίδιοι δήλωναν πανέτοιμοι - για έλλειψη σεβασμού προς τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη στο πεδίο.

Ο ίδιος που έπνιγε τους πυροσβέστες στα χημικά και τους κατάβρεχε με τις αύρες, ο ίδιος που τους έχει αφήσει χωρίς καμία στήριξη με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, ο ίδιος που τους έχει αφήσει χωρίς συντονισμό.

Μετά τις θριαμβολογίες πάνω στα καμένα της Πεντέλης, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση για να πετάξει από πάνω του την ευθύνη και για τη φετινή καταστροφή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ