ΣΥΡΙΖΑ: Προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το πλαστογραφημένο έγγραφο
Ανανεώθηκε:
Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για πλαστογραφημένο έγγραφο το οποίο αποδίδεται στον Αλέξη Τσίπρα και με το οποίο δήθεν δίνονται οδηγίες στην ομάδα social media του κόμματος για τον τρόπο που πρέπει να παρουσιάζoνται οι γυναικοκτονίες, κάνοντας διάκριση ανάμεσα σε αυτές που έχουν διαπραχθεί από Έλληνες κι αλλοδαπούς.
Την προσφυγή προανάγγειλε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Τάνια Καραγιάννη, με ανάρτησή της στις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν», υπογράμμισε η κυρία Καραγιάννη.
Η ανάρτηση Καραγιάννη:
MedWatch: Ξεκινούν έλεγχοι σε 231 «κόκκινες» δομές υγείας - Πώς λειτουργεί
08:47
Τετ α τετ Τραμπ με Μακρόν στην Νέα Υόρκη - Τι θα συζητήσουν οι δύο ηγέτες
08:40
Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός 15χρονος που κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του
08:32
Με καταθέσεις συγγενών και την απόφαση για το κινητό του σταθμάρχη συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη
08:28