Ραγκούσης: Η παραίτηση Δημητριάδη δεν θα διασώσει Μητσοτάκη
Ανανεώθηκε:
Στην εκτίμηση πως η παραίτηση του διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, δεν θα διασώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη προχωρά ο Γιάννης Ραγκούσης, με ανάρτησή του στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υποστηρίζει πως είναι αναγνώριση ενοχής για τις έκνομες παρακολουθήσεις και το επιτελικό παρακράτος που έχουν στήσει.
«Είναι η απόλυτη απόδειξη ότι όλοι τους- Γεραπετρίτης, Οικονόμου, Δημητριάδης και Μητσοτάκης- ψεύδονταν συστηματικά κι οργανωμένα μέχρι σήμερα», καταλήγει ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος δημοσιεύει και βίντεο με τα όσα είχε υποστηρίξει πρόσφατα στη Βουλή σε συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για το σύστημα «Predator».
Η ανάρτηση Ραγκούση:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παραιτήθηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού
Παναγιώτης Κοντολέων: Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΕΥΠ για «λανθασμένες ενέργειες»
Συνάντηση Κικίλια με πρέσβη Ισραήλ: Στρατηγικής σημασίας συνεργασία σε ναυτιλία, οικονομία, ασφάλεια
15:52
Χούθι: Απειλούν να πλήξουν αμερικανικά συμφέροντα αν οι ΗΠΑ στηρίξουν τη Σαουδική Αραβία
15:48
Στα 100 ευρώ/βαρέλι το brent - Σενάρια για παράκαμψη των Στενών του Ορμούζ
15:41
Χειροπέδες σε αστυνομικό στον Βόλο: Ζήτησε 700 ευρώ για να επιστρέψει πινακίδες
15:41