Ραγκούσης: Η παραίτηση Δημητριάδη δεν θα διασώσει Μητσοτάκη
Ανανεώθηκε:
Στην εκτίμηση πως η παραίτηση του διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, δεν θα διασώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη προχωρά ο Γιάννης Ραγκούσης, με ανάρτησή του στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υποστηρίζει πως είναι αναγνώριση ενοχής για τις έκνομες παρακολουθήσεις και το επιτελικό παρακράτος που έχουν στήσει.
«Είναι η απόλυτη απόδειξη ότι όλοι τους- Γεραπετρίτης, Οικονόμου, Δημητριάδης και Μητσοτάκης- ψεύδονταν συστηματικά κι οργανωμένα μέχρι σήμερα», καταλήγει ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος δημοσιεύει και βίντεο με τα όσα είχε υποστηρίξει πρόσφατα στη Βουλή σε συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για το σύστημα «Predator».
Η ανάρτηση Ραγκούση:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παραιτήθηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού
Παναγιώτης Κοντολέων: Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΕΥΠ για «λανθασμένες ενέργειες»
Αμειβόμενη μαθητεία σε επτά σχολές για τον τουρισμό - Ποιοι έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αιτήσεις
04:00
Οι πληρωμές επιδομάτων από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 7 Αυγούστου
03:00
Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι τις συντάξεις Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
«Αντίστροφη μέτρηση» για τα voucher στους βρεφονηπιακούς σταθμούς - Ποια η προθεσμία
01:00