ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στο CNN Greece: Τι γνώριζε και από πότε ο πρωθυπουργός

Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στο CNN Greece: Τι γνώριζε και από πότε ο πρωθυπουργός
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος ΑΠΕ - ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, με αποκλειστική του δήλωση στο CNN Greece, τονίζει πως εκείνο που έχει περισσότερο σημασία είναι να πληροφορηθούν οι ίδιοι και η κοινή γνώμη τι γνώριζε και από πότε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τις υποκλοπές των επικοινωνιών του Νίκου Ανδρουλάκη.

Στρέφεται και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο προσάπτει εμμέσως «άναρθρες κραυγές και εύκολα αναθέματα».

Αυτούσια η δήλωση του Δημήτρη Μάντζου στο CNN Greece

Η δήλωση του εκπροσώπου τύπου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρη Μάντζου, στο CNN Greece έχει ως εξής:

«Η εξέλιξη της υπόθεσης με την παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών του Νίκου Ανδρουλάκη αποκτά νέα τροπή, μετά την παραίτηση Δημητριάδη - Κοντολέοντος και τις αποκαλύψεις που τις συνόδευσαν. Η υπηρεσία ασφαλείας της χώρας ομολογεί ευθέως ότι παρακολουθούσε Έλληνα ευρωβουλευτή και υποψήφιο αρχηγό του κόμματός του. Η ΕΥΠ επικαλείται διαδικασία επισύνδεσης με το κινητό τηλέφωνο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, λίγο μετά την αποτυχημένη απόπειρα κάποιων -άραγε ποιων;- να παγιδεύσουν το τηλέφωνο με το Predator. Η καθηλωτική αυτή διαπίστωση πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος.

Το πιο σοβαρό ερώτημα, που πρέπει να απαντηθεί με κάθε διαθέσιμο θεσμικό τρόπο, είναι: Πόσα γνώριζε και από πότε τα γνώριζε ο κ. Μητσοτάκης;

Το αίτημα για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής είναι το αμέσως επόμενο βήμα, σε μια διαδικασία απολύτως θεσμική και υπεύθυνη, που έχουμε ακολουθήσει από την πρώτη ημέρα. Μακριά από άναρθρες κραυγές και εύκολα αναθέματα. Η πλειοψηφία αλλά και η αντιπολίτευση θα αναμετρηθούν μέσα στη Βουλή με τη δική τους ιστορική ευθύνη. Ποιος επιζητά το φως και ποιος το φοβάται;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ