Με τον πρέσβη των ΗΠΑ συναντήθηκε ο Θάνος Πλεύρης και η Μίνα Γκάγκα
Ανανεώθηκε:
O υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη Τζορτζ Τσούνη, στο υπουργείο Υγείας.
Στο επίκεντρο της συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, βρέθηκε η ενίσχυση και εμβάθυνση της συνεργασίας της Ελλάδας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σε θέματα Υγείας.
Ειδικότερα εξετάστηκαν οι προοπτικές της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στον τομέα των νοσοκομείων, του φαρμάκου, της έρευνας και της ανάπτυξης για την Υγεία, η αντιμετώπιση της πανδημίας και των προκλήσεων της μετά COVID- 19 εποχής.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενίσχυση του συστήματος Υγείας και της προοπτικής αμερικανικών επενδύσεων στον ιατροφαρμακευτικό κλάδο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνάντηση Μενδώνη με τον πρέσβη των ΗΠΑ: Στο επίκεντρο το σχέδιο δράσης για τον Πολιτισμό
Οριοθετημένη και χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στο Αλιβέρι Ευβοίας
16:25
Προφυλακιστέος ο 74χρονος για την πυρκαγιά στο Σισμανόγλειο
16:24
Σε ιστορική κορύφωση πλησιάζει ο πληθυσμός της ΕΕ - Πότε έρχεται σταδιακή μείωση
16:23
Μαντόνα για τον θρίαμβο του Confessions II: «Ακόμα τσιμπάω τον εαυτό μου»
16:13