ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Τσίπρα για τον Δεκαπενταύγουστο: «Μέρα απαντοχής κι ελπίδας» για τον λαό που επιμένει

Μήνυμα Τσίπρα για τον Δεκαπενταύγουστο: «Μέρα απαντοχής κι ελπίδας» για τον λαό που επιμένει
Μήνυμα για τον σημερινό εορτασμό της Παναγίας απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας μέσω των κοινωνικών δικτύων ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

«Ο λαός που επιμένει, οι απλοί άνθρωποι που κρατούν με πείσμα τη ζωή τους, τα παιδιά που ονειρεύονται, οι κυνηγημένοι της προσφυγιάς και της φτώχειας, οι πληγωμένοι από την απώλεια, οι φοβισμένοι από το σκότος και το αύριο, αισθάνονται πως σήμερα είναι μια μέρα απαντοχής και ελπίδας», αναφέρει στο μήνυμα για τον Δεκαπενταύγουστο, ο Αλέξης Τσίπρας.

Μήνυμα για τον σημερινό εορτασμό της Παναγίας απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Συγκεκριμένα στο μήνυμά του αναφέρει:

«Ο λαός που επιμένει, οι απλοί άνθρωποι που κρατούν με πείσμα τη ζωή τους, τα παιδιά που ονειρεύονται, οι κυνηγημένοι της προσφυγιάς και της φτώχειας, οι πληγωμένοι από την απώλεια, οι φοβισμένοι από το σκότος και το αύριο, αισθάνονται πως σήμερα είναι μια μέρα απαντοχής και ελπίδας. Η μέρα της Μάνας που αγαπά, συγχωρεί, παρηγορεί, στηρίζει. Χωρίς να ξεχωρίζει χρώμα, θρησκεία, διαβατήρια. Η μέρα της Παναγίας. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ