ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρούγκαλος για Έβρο: Μαξίμου και ΜΜΕ αναπαράγουν πια ψεύδη

Κατρούγκαλος για Έβρο: Μαξίμου και ΜΜΕ αναπαράγουν πια ψεύδη
Ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» σύμφωνα με το οποίο η περιοχή που επικαλείται η αξιωματική αντιπολίτευση δεν περιλαμβάνει καμία νησίδα ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME

Για «μηχανή του Μεγάρου Μαξίμου και των φιλικών ΜΜΕ» τα οποία αναπαράγουν πια ψεύδη, ακόμα κι όταν αυτά διαψεύδονται αμέσως και πανηγυρικώς από δημόσια έγγραφα, κάνει λόγο, με ανάρτησή του στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» σύμφωνα με το οποίο η περιοχή που επικαλείται η αξιωματική αντιπολίτευση με συγκεκριμένο ΚΑΕΚ Κτηματολογίου στο οποίο βρίσκονταν οι 39 πρόσφυγες και μετανάστες στον Έβρο δεν περιλαμβάνει καμία νησίδα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Κατρούγκαλος και οι τομεάρχες Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη και Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θοδωρής Δρίτσας, Χρήστος Σπίρτζης και Γιώργος Ψυχογιός, αντιστοίχως, και οι πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων Δημήτρης Βίτσας και Γιάννης Μουζάλας, καθώς και η βουλεύτρια Έβρου, Νατάσα Γκαρά, κατάθεσαν κοινοβουλευτική ερώτηση ζητώντας διευκρινίσεις για το καθεστώς κυριαρχίας της νησίδας όπου διαδραματίστηκε το πρόσφατο δράμα με τους 39 πρόσφυγες.

Σημειώνουν, μάλιστα, πως η νησίδα αυτή -σχετική φωτογραφία αναπαράγει ο κ. Κατρούγκαλος στην ανάρτησή του- φέρεται εγγεγραμμένη στο Εθνικό Κτηματολόγιο, ως ιδιοκτησία του ελληνικού Δημοσίου.

Η ανάρτηση Κατρούγκαλου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ