ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας για την έξοδο από την εποπτεία: «Ψέματα και θράσος και το 2018 και τώρα»

Τσίπρας για την έξοδο από την εποπτεία: «Ψέματα και θράσος και το 2018 και τώρα»
O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας Γ.Τ ΣΥΡΙΖΑ / ANDREA BONETI

Για «ψέματα και θράσος» κατηγορεί ο Αλέξης Τσίπρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία, σημειώνοντας πως «ο χρόνος του τελειώνει».

Ειδικότερα σε ανάρτηση του στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει: «20/08/18 βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια και λάβαμε 4ετή ορίζοντα εξόδου από την εποπτεία. Τότε ο σημερινός ΠΘ έλεγε ότι υπογράψαμε 4ο και ζητούσε πιστοληπτική γραμμή. Σήμερα, 20/08/22, πανηγυρίζει για όσα πετύχαμε. Ψέματα & θράσος και τότε και τώρα. Όμως ο χρόνος του τελειώνει».

«Ο κ. Μητσοτάκης, που εδώ και 15 μέρες κρύβεται για να μην απαντήσει για τις υποκλοπές που οργάνωσε η κυβέρνησή του, σήμερα πανηγυρίζει για κάτι που είχε αποφασιστεί ένα χρόνο πριν την εκλογή του», ανέφερε παράλληλα ο Νάσος Ηλιόπουλος, σε σχόλιό του για τις πρωινές δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει για κάτι που είχε αποφασιστεί έναν χρόνο πριν την εκλογή του

Απαντώντας η ΝΔ σχολίαζε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας έχουν ταυτιστεί στη συνείδηση των Ελλήνων, με τις πιο σκοτεινές μέρες της μνημονιακής περιόδου. Με το ψέμα, την εξαπάτηση, το μίσος, τον διχασμό και τους τραμπουκισμούς».

ΝΔ: ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας έχουν ταυτιστεί με τις πιο σκοτεινές μέρες της μνημονιακής περιόδου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ