ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Οικονόμου σε Τσίπρα: Παραμένει ένοχα άλαλος για τις παρακολουθήσεις μελών της κυβέρνησής του

Επίθεση Οικονόμου σε Τσίπρα: Παραμένει ένοχα άλαλος για τις παρακολουθήσεις μελών της κυβέρνησής του
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου INTIME / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την τοποθέτησή του στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αναφορικά με τη υπόθεση των παρακολουθήσεων, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να πλάθει μύθους, χωρίς στοιχεία και αποδείξεις. Για το γεγονός ότι μέρα παρά μέρα προστίθεται κι ένα νέο μέλος των κυβερνήσεών του το οποίο παρακολουθούσε, παραμένει ένοχα άλαλος», δήλωσε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε:

«Παράλληλα, στην ανάλυσή του για την ενεργειακή κρίση μπλέκει τα πάντα, αλλά ξεχνά το βασικότερο: τη διεθνή της διάσταση. Είναι ολοφάνερο ότι η πραγματικότητα υπερβαίνει τις πολιτικές δυνατότητες του κ. Τσίπρα».

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία έθεσε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε εκλογική ετοιμότητα καθώς εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπό την πίεση της υπόθεσης των υποκλοπών αλλά και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας εξετάζει την αλλαγή του εκλογικού νόμου, προκειμένου να προσφύγει σε εκλογές πριν καταθέσει τον επόμενο προυπολογισμό.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ και προσωπικά ο κος Μητσοτάκης είναι πλέον βαθιά τραυματισμένος από την υπόθεση των υποκλοπών. Η υπόθεση έχει βάθος και δε θα σβήσει, ούτε θα ξεχαστεί. Γιατί δε πρόκειται για κάποια τυχαία περιστατικά, αλλά για ένα μοντέλο διακυβέρνησης. Ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε κάποιο λάθος ή κάποια αστοχία. Έτσι κυβερνούσε. Το σύστημα Μητσοτάκη άκουγε όσους ήθελε, όποιους ήθελε και όποτε ήθελε. Όχι μόνο από όταν ανέλαβε την εξουσία. Και είναι τόσο μεγάλο το εύρος των υποκλοπών, ιδιαίτερα με τα σύγχρονα και παράνομα λογισμικά παρακολούθησης, που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα υπάρξει και συνέχεια», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Διαβάστε περισσότερα:

Σε εκλογική ετοιμότητα θέτει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας: «Βαθιά τραυματισμένος ο Μητσοτάκης»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ