ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜέΡΑ25: «Ομερταπολίτευση» η διαχείριση των παρακολουθήσεων - Αποχώρησε από την Εξεταστική Επιτροπή

ΜέΡΑ25: «Ομερταπολίτευση» η διαχείριση των παρακολουθήσεων - Αποχώρησε από την Εξεταστική Επιτροπή
«Ένα νέο πολίτευμα αναδύεται, με ηγεμόνα του την Μητσοτάκης Α.Ε.», αναφέρει το ΜέΡΑ25 ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ/INTIME

Το «θάνατο της Δημοκρατίας» σηματοδοτεί για το ΜέΡΑ25 η διαχείριση εκ μέρους της κυβέρνησης της υπόθεσης των παρακολουθήσεων. Και το ΜέΡΑ25 αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής.

Όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση: «Με τη σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές, ΕΥΠ ένα ακόμα βαρύ καρφί έκλεισε ερμητικά το πρωθυπουργικά διαφημισμένο "άπλετο φως" μέσα στο φέρετρο της διαφάνειας. Το ΜέΡΑ25 αποχώρησε, αρνούμενο να συμμετάσχει στη φαρσοκωμωδία της Ομερταπολίτευσης».

Νωρίτερα, σε ανακοίνωση του κόμματος, αναφερόταν: «Η όλη υπόθεση του σκανδάλου και η διαχείριση της σηματοδοτούν το θάνατο της Δημοκρατίας από τα χέρια του Υπερσυγκεντρωτικού Πρωθυπουργού της. Ένα νέο πολίτευμα αναδύεται, με ηγεμόνα του την Μητσοτάκης Α.Ε.»: η «Ομερταπολίτευση».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΜέΡΑ25 για την εξεταστική σχετικά με τις παρακολουθήσεις:

«To “όλα στο φώς» του Πρωθυπουργού για το σκάνδαλο τον υποκλοπών που τον βαρύνει, κράτησε, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, όσο το προσεκτικά σκηνοθετημένο διάγγελμα και η passive-aggressive αγόρευσή του στη Βουλή.

Η πρεμιέρα της Εξεταστικής Επιτροπής συνοδεύτηκε από όλες τις παθογένειες του Υπαρκτού Μητσοτακισμού: επιβολή ερμητικής αδιαφάνειας, συνοδευόμενη από μαφιόζικου τύπου απειλές εκ μέρους της κ. Μπακογιάννη για το πόσα ακριβώς χρόνια φυλακή περιμένουν όποιον μάρτυρα επιχειρήσει να ρίξει το υπεσχημένο «άπλετο φώς» στην δυσώδη υπόθεση.

Η όλη υπόθεση του σκανδάλου υποκλοπών και η διαχείρισή της σηματοδοτούν το θάνατο της Δημοκρατίας από τα χέρια του Υπερσυγκεντρωτικού Πρωθυπουργού της. Ένα νέο πολίτευμα αναδύεται, με ηγεμόνα του την Μητσοτάκης Α.Ε.: η Ομερταπολίτευση"».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ