ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Αερολογίες Τσίπρα απέναντι στο ολοκληρωμένο σχέδιο Μητσοτάκη

Οικονόμου: Αερολογίες Τσίπρα απέναντι στο ολοκληρωμένο σχέδιο Μητσοτάκη
«Με γνώση, με ενσυναίσθηση και πατριωτισμό ο Πρωθυπουργός έδειξε το δρόμο εξόδου από τις κρίσεις», ανέφερε κ. Οικονόμου INTIME

Μόνο ψέματα και εύκολες αερολογίες έχει να αντιπαρατάξει ο Αλέξης Τσίπρας απέναντι στο ολοκληρωμένο σχέδιο που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο φεστιβάλ Νεολαίας του κόμματος.

«Στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στην κρισιμότητα της διεθνούς συγκυρίας, στην ανάγκη διασφάλισης της Πατρίδας στην απαίτηση των πολιτών για συνέχιση και εμβάθυνση της ουσιαστικής στήριξής τους απέναντι στην εισαγόμενη ακρίβεια, και στην ανάγκη κάλυψης των στεγαστικών αναγκών των νέων», ανέφερε ο κ. Οικονόμου και συνέχισε:

«Με γνώση, με ενσυναίσθηση και πατριωτισμό ο Πρωθυπουργός έδειξε το δρόμο εξόδου από τις κρίσεις και τα μέσα που θα χρησιμοποιήσουμε στην πορεία αυτή. Αντίθετα, ο κ. Τσίπρας, όπως επιβεβαίωσε κι απόψε, δεν έχει κανένα σχέδιο και καμιά γνώση. Μόνο παρωχημένα συνθήματα, ψέματα και εύκολες αερολογίες».

«Οι πολίτες, συγκρίνοντας τους λόγους και τα έργα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα, έχουν μια λογική επιλογή: τη σταθερότητα, τη συνέπεια και τη συνέχεια» κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας από το φεστιβάλ Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τη νεολαία σε ανένδοτο και διαρκή αγώνα.

«Αφού δεν έχετε πολιτική ευαισθησία να παραιτηθείτε θα κάνουμε εμείς ότι περνάει από το χέρι μας. Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα με έναν αγώνα διαρκή και ανένδοτο. Έως τέλους» τόνισε στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε περισσότερα:Σκληρή επίθεση Τσίπρα κατά Μητσοτάκη και κάλεσμα αγώνα στη νεολαία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ