Κικίλιας: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα και στις πτήσεις Αυγούστου
Ανανεώθηκε:
Πανευρωπαϊκή πρωτιά κατέγραψε στις πτήσεις Αυγούστου η Ελλάδα, σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, τα ελληνικά αεροδρόμια είχαν την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη, με αύξηση 5% σε σχέση με τον Αύγουστο του 2019.
Ακολουθεί το Λουξεμβούργο με αύξηση 2%, ενώ όλες σε όλες τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες οι πτήσεις είναι μειωμένες από -2% έως -42% συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2019.
«Η Ελλάδα 1η και τον Αύγουστο σε όλη την Ευρώπη με 5% περισσότερες εμπορικές πτήσεις σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019. Μαζί με το Λουξεμβούργο, οι μόνες χώρες με θετικό πρόσημο» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κικίλιας: Στο Βερολίνο για την επέκταση της τουριστικής περιόδου
Συζητήσεις για νέα πτήση Ντουμπάϊ - Θεσσαλονίκη - Νέα Υόρκη από την Emirates
Γαλλία: Υποχρεωτική η επαλήθευση ηλικίας στη Shein μετά από δικαστική απόφαση
17:05
Μακρόν: «Εάν αποτύχουν οι προσπάθειες Τραμπ, η ΕΕ πρέπει να συνεργαστεί με τον Πούτιν»
16:54
ΣΥΡΙΖΑ: Κυβερνητική υποκρισία η στήριξη στους αγρότες, ενώ υπερψηφίζει τη συμφωνία ΕΕ - Mercosur
16:44
Μαρινάκης: Εκτεθειμένος ο κ. Ανδρουλάκης μετά την καταψήφιση της ένταξης του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
16:39