ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Να απαντήσει ο Ανδρουλάκης αν θεωρεί αναγκαία μια συγκυβέρνηση με Τσίπρα-Βαρουφάκη

ΝΔ: Να απαντήσει ο Ανδρουλάκης αν θεωρεί αναγκαία μια συγκυβέρνηση με Τσίπρα-Βαρουφάκη
«Αναμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του κ.Ανδρουλάκη για το πόσο αναγκαία θεωρεί τη συγκυβέρνηση με τον κ.Τσίπρα και τον κ.Βαρουφάκη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ INTIME

Στο σενάριο που περιέγραψε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης με τη συμμετοχή του κ.Βαρουφάκη, του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ επιμένει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη.

Η Νέα Δημοκρατία μάλιστα, καλεί τον κ. Ανδρουλάκη να τοποθετηθεί αν θεωρεί, όπως ο κ. Σκουρλέτης, εάν μια τέτοια κυβέρνηση είναι αναγκαία, τονίζοντας πως «το πόσο αναγκαίο είναι αυτό για τη χώρα, το θυμούνται με φρίκη οι Ελληνες».

«Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε ως "αναγκαίο για τη χώρα", το σενάριο που περιέγραψε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης μετά την κάλπη της απλής αναλογικής, με τη συμμετοχή του κ.Βαρουφάκη, του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και συνεχίζει:

«Ο κ.Βαρουφάκης έχει ήδη τοποθετηθεί θετικά, αν είναι να ξαναπιάσουν το νήμα εκεί που το άφησαν το το 2015. Το πόσο αναγκαίο είναι αυτό για τη χώρα, το θυμούνται με φρίκη οι Ελληνες. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του κ.Ανδρουλάκη για το πόσο αναγκαία θεωρεί τη συγκυβέρνηση με τον κ.Τσίπρα και τον κ.Βαρουφάκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ