ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: Άρνηση κλήσης των «ιδιωτών του Predatorgate» ομολογία συγκάλυψης των ευθυνών Μητσοτάκη

Ηλιόπουλος: Άρνηση κλήσης των «ιδιωτών του Predatorgate» ομολογία συγκάλυψης των ευθυνών Μητσοτάκη
ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / INTIME - Φωτογραφία αρχείου

Σε δημοσίευμα του InsideStory που τιτλοφορείται «Οι αόρατοι ιδιώτες του Predatorgate» αναφέρεται, με ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υποστηρίζει πως οι νέες αποκαλύψεις που κάνει σήμερα Τετάρτη το InsideStory δεν αφήνουν περιθώρια στη ΝΔ και πως οφείλει να ανασκευάσει και να τους καλέσει στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής.

«Ειδικά, μετά την αποκάλυψη ότι κι ο Χρήστος Σπίρτζης παρακολουθείτο με το κακόβουλο λογισμικό Predator κι ενώ ακόμα δεν έχει οριστεί η έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που έχει ζητήσει από την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Ενδεχόμενη επιμονή της ΝΔ στην άρνηση κλήσης τους είναι ομολογία συγκάλυψης των ευθυνών του κ. Μητσοτάκη», προσθέτει ο κ. Ηλιόπουλος.

Ο ίδιος, μάλιστα, αναδημοσιεύει φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο Γιάννης Λαβράνος (αριστερά) σε συλλαλητήριο για το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας το 2018, από δημόσια ανάρτηση του σημερινού υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη στο facebook.

Η ανάρτηση Ηλιόπουλου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ