ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος για συγγνώμη Πέτσα: Φανερώνει ότι χθες έλεγε ψέματα όταν μιλούσε για διαστρέβλωση

Ηλιόπουλος για συγγνώμη Πέτσα: Φανερώνει ότι χθες έλεγε ψέματα όταν μιλούσε για διαστρέβλωση
«Μπροστά στο κύμα αγανάκτησης αναγκάστηκε σήμερα να τα μαζέψει. Η ουσία, όμως, μένει. Το επίσημο δόγμα Μητσοτάκη για τον χειμώνα είναι "όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει"», σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία INTIME NEWS / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Τη σημερινή (Τετάρτη) συγγνώμη του Στέλιου Πέτσα για το «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει» σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος, με ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία παρατηρεί πως η σημερινή δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών φανερώνει ότι χθες έλεγε ψέματα όταν μιλούσε για διαστρέβλωση.

«Μπροστά στο κύμα αγανάκτησης αναγκάστηκε σήμερα να τα μαζέψει. Η ουσία, όμως, μένει. Το επίσημο δόγμα Μητσοτάκη για τον χειμώνα είναι "όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει"», προσθέτει ο κ. Ηλιόπουλος.

Η ανάρτηση Ηλιόπουλου:

Νωρίτερα, ο κ. Πέτσας, μέσω βίντεο στο twitter, ανάφερε πως έκανε μια ατυχή δήλωση και ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες που αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι, αλλά κι από τους συναδέλφους του στην κυβέρνηση που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα αντί να προβάλλουν την επιτυχημένη παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και το «τεράστιο κυβερνητικό έργο για την στήριξη της κοινωνίας ώστε να ξεπεράσουμε κι αυτή την κρίση ενωμένοι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ