Τρικάκια από μέλη του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Στέλιου Πέτσα
Μέλη του «Ρουβίκωνα», λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα έξω από το σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προσήχθησαν τρία άτομα, τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.
«Η αποψινή φασιστική επίθεση στο σπίτι μου-την ώρα που βρίσκονταν μέσα η ανήλικη κόρη μου-ας προβληματίσει όσους καλλιεργούν το μίσος. Ο βανδαλισμός και η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική. Πρέπει να ενισχύσουμε το θεσμικό πλαίσιο που προστατεύει τη δημοκρατία μας από τέτοιες επιθέσεις», έγραψε ο κ. Πέτσας στο Twitter.
Ο Ρουβίκωνας αναφέρει σε σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ότι η παρέμβαση έγινε μετά την δήλωση του κ. Πέτσα «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει».

Με δήλωσή του, μετά από αντίδραση και του ΣΥΡΙΖΑ ο αναπληρωτής υπουργός ζήτησε συγγνώμη.
«Χθες έκανα μια ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου, κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη. Όπως και από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση, που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα, αντί να προβάλλουν την επιτυχημένη παρουσία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το τεράστιο κυβερνητικό έργο για την στήριξη της κοινωνίας ώστε να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση ενωμένοι», ανέφερε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέτσας: Ζητώ συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν από την «ατυχή» δήλωσή μου
Ηλιόπουλος για συγγνώμη Πέτσα: Φανερώνει ότι χθες έλεγε ψέματα όταν μιλούσε για διαστρέβλωση
Πέτσας: Αποσπασματική προβολή που διαστρεβλώνει την αλήθεια η δήλωσή μου
SPONSORED
Κέντρικ Λαμάρ και Lady Gaga στην κορυφή των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Grammy (vids)
20:52
Η Euronext αλλάζει τους όρους της Δημόσιας Πρότασης - Κατεβάζει το ποσοστό συμμετοχής στο 50%+1
20:44
Ανοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία του πετρελαιαγωγού Θεσσαλονίκης - Σκοπίων
20:39
Σχεδόν 3.000 καταφύγια στην Ελλάδα για τον άμαχο πληθυσμό σε περίπτωση κρίσης
20:31