ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ 2022: Με τους απεργούς της Μαλαματίνας ο Αλέξης Τσίπρας

ΔΕΘ 2022: Με τους απεργούς της Μαλαματίνας ο Αλέξης Τσίπρας
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία έχει την ευκαιρία να ακούσει από πρώτο χέρι τα αιτήματα των εργαζόμενων, τα οποία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ανάκληση από τη διοίκηση απολύσεων που έχουν γίνει CNN GREECE

Με τους απεργούς εργαζόμενους στο εργοστάσιο «Μαλαματίνα» συναντάται το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην 86η ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία έχει την ευκαιρία να ακούσει από πρώτο χέρι τα αιτήματα των εργαζόμενων, τα οποία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ανάκληση από τη διοίκηση απολύσεων που έχουν γίνει, καθώς και την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Στη συνέχεια, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντάται στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ με τη διοίκηση της Διεθνούς Έκθεσης, καθώς και με το Σωματείο των Εργαζομένων.

Το πρωινό πρόγραμμα του κ. Τσίπρα ολοκληρώνεται με την περιοδεία του στα περίπτερα της ΔΕΘ – Helexpo.

Στις 19:30, εξάλλου, αναμένεται η ομιλία του στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στην οποία, όπως γράφουμε σε άλλο ρεπορτάζ, θα επικεντρωθεί στις έξι εθνικές προτεραιότητες που θεωρεί κρίσιμες για το μέλλον της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ