ΠΟΛΙΤΙΚΗ

86η ΔΕΘ - Τσίπρας: Περίμενα από τον κ. Μητσοτάκη να λέει το «γιοκ» τη στιγμή που πρέπει

86η ΔΕΘ - Τσίπρας: Περίμενα από τον κ. Μητσοτάκη να λέει το «γιοκ» τη στιγμή που πρέπει
«Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την κλιμάκωση της ρητορικής έντασης του κ. Ερντογάν» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ / INTIME

«Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την κλιμάκωση της ρητορικής έντασης του κ. Ερντογάν και να κάνουμε σαν να μην συμβαίνει κάτι»: αυτό απάντησε ερωτηθείς για τα ελληνοτουρκικά ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα πλαίσια της 86ης ΔΕΘ.

«Αυτή βέβαια πάντα υπήρξε, αλλά πρέπει να δούμε πώς αυτή η κλιμάκωση δεν θα γίνει ένταση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, και συνέχισε:

«Έχω ασκήσει έντονη κριτική κυρίως για το δόγμα της κυβέρνησης. Αντί για ήρεμο καλοκαίρι, όπως είχε πει ο κ. Μητσοτάκης, είχαμε έντονη παραβατικότητα».

«Θα περίμενα τον κ. Μητσοτάκη το «γιοκ» που είπε στο κοινό του Βελλίδειου να το λέει τη στιγμή που πρέπει. Να λέει "γιοκ" στο Όρουτς Ρέις που βολόδερνε στη Μεσόγειο, να λέει "γιοκ" στο Turkaegean. Στις κρίσιμες στιγμές να λέει "γιοκ"» δήλωσε.

«Δεν το έχει κάνει» τόνισε επίσης.

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι πιο ανησυχητική από τη ρητορική του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι η σημερινή μη ύπαρξη διαύλου επικοινωνίας.

Λεπτό προς λεπτό η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ