ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου: Ο Σταϊκούρας συμφώνησε ότι οι πολίτες πλήρωσαν επτά δισ. ευρώ περισσότερα σε φόρους

Αχτσιόγλου: Ο Σταϊκούρας συμφώνησε ότι οι πολίτες πλήρωσαν επτά δισ. ευρώ περισσότερα σε φόρους
«Όταν από αυτά τα έσοδα περισσότερα από 2,5 δισ. ευρώ είναι από ΦΠΑ, είναι προφανές ότι ο κόσμος πληρώνει την ακρίβεια Μητσοτάκη και την επιμονή της κυβέρνησης να μην μειώνει έμμεσους φόρους», υποστηρίζει η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ INTIME

Το ότι συμφώνησε με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, σήμερα Τετάρτη στη Βουλή για το ότι οι πολίτες πλήρωσαν επτά δισ.ευρώ περισσότερα σε φόρους στο οκτάμηνο του 2022 σε σχέση με πέρυσι υποστηρίζει η Έφη Αχτσιόγλου, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία τονίζει πως τα επιπλέον χρήματα σε φόρους προφανώς είναι κι επιπλέον φορολογικά έσοδα για το κράτος.

«Από εκεί και πέρα, όταν από αυτά τα έσοδα περισσότερα από 2,5 δισ. ευρώ είναι από ΦΠΑ, είναι προφανές ότι ο κόσμος πληρώνει την ακρίβεια Μητσοτάκη και την επιμονή της κυβέρνησης να μην μειώνει έμμεσους φόρους. Η κυβέρνηση θέλει αυτά να τα βαφτίζει έσοδα από την ανάπτυξη. Ας το κάνει. Μην παίζει, όμως, με τη νοημοσύνη των πολιτών», καταλήγει η βουλεύτρια Επικρατείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ