ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Ανδρουλάκη στην Εξεταστική: Τίποτε ουσιαστικό και γεμάτη αοριστολογίες η κατάθεσή του

ΝΔ για Ανδρουλάκη στην Εξεταστική: Τίποτε ουσιαστικό και γεμάτη αοριστολογίες η κατάθεσή του
«Η σημερινή κατάθεση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη δεν προσέφερε κάτι ουσιαστικό στο έργο της Εξεταστικής Επιτροπής», ανέφερε η Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κριτική στα όσα φέρεται να δήλωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ κατά την κατάθεσή του ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής, που ερευνά την υπόθεση των παρακολουθήσεων,

«Η σημερινή κατάθεση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη δεν προσέφερε κάτι ουσιαστικό στο έργο της Εξεταστικής Επιτροπής. Μια κατάθεση γεμάτη αοριστολογίες, χωρίς κανένα συγκεκριμένο στοιχείο ή απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που του τέθηκαν. Κατήγγειλε ότι δεν έγινε σεβαστή η ιδιότητα του, όμως απέφυγε επιμελώς να απαντήσει αν το πολιτικό προσωπικό της χώρας πρέπει να εξαιρείται από την άρση απορρήτο. Επιπλέον, είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κατέθεσε ούτε μία πρόταση για την αναβάθμιση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Επισήμανε ότι δεν έχει στοιχεία πως η ΕΥΠ χρησιμοποιεί το predator, ενώ στην ερώτηση αν έχει στοιχεία για την εμπλοκή του Πρωθυπουργού, το μόνο που βρήκε να απαντήσει ήταν ότι «δεν είναι μάντης», σημείωνε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.

Και πρόσθεσε: «Την ίδια στιγμή, υποβάθμισε τις ηχηρές αποκαλύψεις Ρουμπάτη για την παρακολούθηση Πιτσιόρλα, συντασσόμενος σε απόλυτο βαθμό με τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Τέλος, είναι λυπηρό να δηλώνει ο αρχηγός του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος ενώπιον της Επιτροπής ότι είναι διατεθειμένος να απαντήσει στις ερωτήσεις βουλευτών, ανάλογα με το ποιο πρόσωπο τις θέτει, ευτελίζοντας έτσι το θεσμό του βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου», κατέληξε η Κ.Ο. της ΝΔ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ