ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για Μαραβέγια: Ασήμαντη ιστορία, δεν έχει πάρει έγκριση

Γεωργιάδης για Μαραβέγια: Ασήμαντη ιστορία, δεν έχει πάρει έγκριση
Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως επιχειρεί να ανακαλύψει σκάνδαλα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/ EUROKINISSI

«Ασήμαντη ιστορία» χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης την υπόθεση Μαραβέγια και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί να ανακαλύψει σκάνδαλα.

«Δεν έχει πάρει ΦΕΚ ποτέ η έγκριση του. Στην πραγματικότητα δεν έχει έγκριση, δεν έχει πάρει έγκριση ποτέ. Είναι στον προσωρινό πίνακα», είπε σε παρέμβαση του κατά τη διάρκεια επεξεργασίας νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και πρόσθεσε πως ο βουλευτής της ΝΔ και η σύζυγός του δεν προχώρησαν την επένδυση.

«Άρα δεν ζημίωσα τον ελληνικό λαό ούτε με 1 € και προκαλώ αν ο υπουργός έχει την παραμικρή παρέμβαση και εμπλοκή με αυτό το στάδιο, της προέγκρισης», ανέφερε και καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Πολάκη που προχώρησε στη σχετική ανάρτηση για λαϊκισμό και σφοδρό αντικοινοβουλευτισμό.

«Πήρε αυτή η προέγκριση την θέση κάποιου άλλου; Άρα γιατί συζητάμε εδώ για μία ασήμαντη ιστορία, την οποία έκανε ανάρτηση ο κ. Πολάκης... Κάνατε πρωτοσέλιδο στην Αυγή για μια υπόθεση που δεν υπάρχει», σημείωσε και είπε απευθυνόμενος προς τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Αν θέλετε να πέσει ο διάλογος σε αυτό το επίπεδο, την ώρα που έχουμε τόσα προβλήματα, τι να πω;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ