ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος για την κακοποίηση 12χρονης: «Θα χυθεί άπλετο φως»

Θεοδωρικάκος για την κακοποίηση 12χρονης: «Θα χυθεί άπλετο φως»
Στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης «θα χυθεί άπλετο φως» δεσμεύτηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Για έρευνα σε βάθος δεσμεύτηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αναφορικά με την σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης στον Κολωνό από τον 53χρονο που έχει συλληφθεί με την κατηγορία ότι βίαζε και εξέδιδε το ανήλικο κορίτσι. 

Σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει πως η σύλληψη του 53χρονου που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της ανήλικης, αποτελεί δείγμα επαγγελματισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, και υπογραμμίζει πως «στην υπόθεση θα χυθεί άπλετο φως».

Χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έγραψε:

«Η σύλληψη του 53χρονου στον Κολωνό, αποτελεί ένα ακόμη δείγμα επαγγελματισμού και αποτελεσματικότητας της Ελληνικής Αστυνομίας. Η παιδοφιλία και η κακοποίηση παιδιών αποτελούν τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα. Αυτονόητο είναι πως η έρευνα θα φτάσει μέχρι το τέλος και πως στην υπόθεση θα χυθεί άπλετο φως. Τον τελευταίο λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Η νοσηρότητα και ο σκοταδισμός δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ