ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Ήταν μέλος της ΝΔ ο 53χρονος στα Σεπόλια, είναι σε αναστολή η ιδιότητά του

Οικονόμου: Ήταν μέλος της ΝΔ ο 53χρονος στα Σεπόλια, είναι σε αναστολή η ιδιότητά του
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Μέλος της ΝΔ ήταν ο 53χρονος ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στα Σεπόλια με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αναφέρει πως είναι σε αναστολή η ιδιότητά του. 

Όπως είπε ο Γιάννης Οικονόμου για την υπόθεση: «Τα όσα έχουν αποκαλυφθεί είναι φρικτά, αποτρόπαια. Είναι σοκαρισμένη η κοινωνία. Η Αστυνομία, η Δικαιοσύνη φροντίζουν να αποσαφηνιστεί κάθε πτυχή να τιμωρηθεί ο ενορχηστρωτής και οι συνένοχοι. Με τις αλλαγές του ΠΚ έχουν αυστηροποιηθεί οι ποινές. Αν κριθεί ένοχος και καταδικαστεί μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και με ισόβια. Πράγματι ήταν μέλος της ΝΔ είναι σε αναστολή η ιδιότητά του. Η οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνιακής εκμετάλλευσης της υπόθεσης, στοχοποιώντας πρόσωπα που έχουν φωτογραφηθεί μαζί του αγνοώντας το ποιόν του, είναι απαράδεκτη και αδιανόητη. Πρέπει να εστιάσουμε στο φρικτό αδίκημα και στη στήριξη του θύματος».

Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή μαζί με τον δεύτερο συλληφθέντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω ψεύτικων προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος και «πουλούσε» τη 12χρονη, δημοσιεύοντας πλήθος βίντεο και γυμνές φωτογραφίες του παιδιού, επικοινώνησαν μαζί του πάνω από 200 παιδεραστές, ζητώντας πληροφορίες για να συνευρεθούν μαζί του.

Η ανήλικη είπε στους αστυνομικούς ότι ο 53χρονος την απειλούσε με όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά.

Όταν δεν την χρησιμοποιούσε για την ικανοποίηση των δικών του αρρωστημένων ορέξεων, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες.

Οι έρευνες για την σοκαριστική υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ