ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόθεση Κολωνού: Πολιτικό θέμα για το δήμο Αθηναίων βλέπει ο Ηλιόπουλος

Υπόθεση Κολωνού: Πολιτικό θέμα για το δήμο Αθηναίων βλέπει ο Ηλιόπουλος
«Δεν γίνεται να παραμείνει στη θέση της η γυναίκα του κατηγορούμενου τη στιγμή που καταγγέλλεται για προσπάθεια συγκάλυψης», παρατηρεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Eurokinissi/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

«Να σταματήσει άμεσα η παρουσία ΜΜΕ έξω από το σπίτι του θύματος, να προστατευτεί η οικογένεια και το θύμα», αναφέρει, σε ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νάσος Ηλιόπουλος, σε σχέση με την υπόθεση του φερόμενου παιδοβιαστή από τον Κολωνό.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία παρατηρεί πως οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων και η πολιτεία έχουν την ευθύνη για την άμεση στήριξη ψυχολογικά και υλικά της οικογένειας του θύματος στον Κολωνό.

Προσθέτει, μάλιστα, πως μετά και τις τελευταίες καταγγελίες της μητέρας του θύματος προκύπτει πολιτικό θέμα για το δήμο Αθηναίων.

«Δεν γίνεται να παραμείνει στην θέση της η γυναίκα του κατηγορούμενου τη στιγμή που καταγγέλλεται για προσπάθεια συγκάλυψης», προσθέτει ο κ. Ηλιόπουλος.

Η ανάρτηση Ηλιόπουλου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ