ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης: Γιατί στο Α.Τ. Κολωνού δεν δέχθηκαν τη μητέρα όταν κατήγγειλε το βιασμό της κόρης της;

Σπίρτζης: Γιατί στο Α.Τ. Κολωνού δεν δέχθηκαν τη μητέρα όταν κατήγγειλε το βιασμό της κόρης της;
«Γιατί δεν δέχθηκαν την μητέρα του παιδιού στο ΑΤ Κολωνού όταν πήγε να καταγγείλει τα αποτρόπαια εγκλήματα;», αναρωτιέται ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ INTIME NEWS / © Intime p.a.

Στην καταγγελία της μητέρας της 12χρονης, στην υπόθεση του φερόμενου βιαστή, πως όταν πήγε στο Α.Τ. Κολωνού να καταγγείλει τα «φρικιαστικά εγκλήματα» που βίωσε το παιδί της δεν την δέχθηκαν και την παρέπεμψαν στη ΓΑΔΑ, αναφέρεται, σε δήλωσή του, ο Χρήστος Σπίρτζης.

Την ίδια ώρα, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία μνημονεύει και τις φωτογραφίες του 53χρονου, που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με υψηλόβαθμο αξιωματικό στο ΑΤ Κολωνού, αλλά και με άλλους αστυνομικούς.

«Περιμένουμε μαζί με τα ονόματα των συλληφθέντων και των 213 “πελατών” για το φρικιαστικό έγκλημα στον Κολωνό που συνεχίζουν να κρύβουν για δεύτερη ημέρα, να μας ενημερώσει ο κ. Θεοδωρικάκος και για τις ενέργειες που όφειλε ήδη να έχει προβεί: Ποιες οι σχέσεις του 53χρονου παιδοβιαστή με τον διοικητή του ΑΤ Κολωνού και γιατί δεν δέχθηκαν την μητέρα του παιδιού όταν πήγε να καταγγείλει τα αποτρόπαια εγκλήματα;», αναρωτιέται ο κ. Σπίρτζης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ