Γιάννης Οικονόμου: Καταβλήθηκε η πρώτη δόση υψους 278,5 εκατ.ευρώ σε χιλιάδες αγρότες
Με μία ανάρτηση στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ανακοίνωσε ότι «πάνω από 10 χιλιάδες αγρότες πήραν την πρώτη δόση ύψους 278,5 εκατ. ευρώ στο προγραμμα Νέοι Αγρότες».
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Οικονόμου επισημαίνει ότι το συνολικό ποσό του προγράμματος φτάνει τα 525 εκατ. ευρώ κι αυξήθηκε κατά 105 εκατ. ευρώ, για να ενταχθούν περισσότεροι υποψήφιοι στο πρόγραμμα.
«Με σχέδιο καταβλήθηκε η πρώτη δόση 278,5 εκατ. Euro σε 10.561 δικαιούχους του προγράμματος "Νέοι Αγρότες", ενώ για να ενταχθεί μεγαλύτερος αριθμός υποψηφίων το αρχικό ποσό ρεκόρ των 420 εκατ. ευρώ της πρόσκλησης αυξήθηκε κατά 105 εκατ. ευρώ φτάνοντας τα 525 εκατ. ευρώ», αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Κινητοποιήσεις ξεκινούν οι αγρότες: Την Τρίτη τα πρώτα μπλόκα στη Βόρεια Ελλάδα
ΕΛΛΑΔΑ
Μία σύλληψη για τη φωτιά στην Πελασγία Φθιώτιδας - Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά
16:58
ΕΛΛΑΔΑ
Πυρκαγιά στο Σπαθάρι της Εύβοιας - Σηκώθηκαν 11 εναέρια μέσα
16:54
ΚΟΣΜΟΣ
Βενεζουέλα: Στις 54.000 οι αγνοούμενοι από τον διπλό σεισμό - Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι διασώστες
16:40
ΕΛΛΑΔΑ
Βοιωτία: 112 για ετοιμότητα και εκκένωση σε Άγιο Βασίλειο - Καλύτερη εικόνα από την Πέτρα
16:28
ΕΛΛΑΔΑ