ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος για Κολωνό: Ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ - Οι ένοχοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη

Θεοδωρικάκος για Κολωνό: Ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ - Οι ένοχοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη
«Ο νόμος είναι νόμος. Ισχύει απαρέγκλιτα για όλους» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με αφορμή τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME (Φωτογραφία αρχείου)

Για συκοφαντίες και ψέματα στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος τονίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μια ανθρώπινη τραγωδία».

Ο κ. Θεοδωρικάκος είπε πως η ελληνική αστυνομία έχει δράσει στην υπόθεση με επαγγελματισμό, ευαισθησία και αποφασιστικότητα και οι ένοχοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη.

«Ντροπή επιτέλους. Ο νόμος είναι νόμος. Ισχύει απαρέγκλιτα για όλους. Τον εφαρμόζουμε με αυστηρότητα, με πράξεις και το βλέπουν όλοι οι Έλληνες πολίτες», τόνισε ο υπουργός.

Ολόκληρη η δήλωση Θεοδωρικάκου

«Στην τραγική υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού, η ελληνική αστυνομία έχει δράσει με επαγγελματισμό, ευαισθησία και αποφασιστικότητα.

Οι ένοχοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη η οποία μην έχετε καμία αμφιβολία ότι πράττει και θα πράξει πλήρως το καθήκον της.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, ας πάψει επιτέλους να συκοφαντεί, να διαδίδει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μια ανθρώπινη τραγωδία που αφορά ένα 12χρονο παιδί. Ντροπή επιτέλους. Ο νόμος είναι νόμος. Ισχύει απαρέγκλιτα για όλους. Τον εφαρμόζουμε με αυστηρότητα, με πράξεις και το βλέπουν όλοι οι Έλληνες πολίτες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ