Θεοδωρικάκος για Κολωνό: Ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ - Οι ένοχοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη
Για συκοφαντίες και ψέματα στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος τονίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μια ανθρώπινη τραγωδία».
Ο κ. Θεοδωρικάκος είπε πως η ελληνική αστυνομία έχει δράσει στην υπόθεση με επαγγελματισμό, ευαισθησία και αποφασιστικότητα και οι ένοχοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη.
«Ντροπή επιτέλους. Ο νόμος είναι νόμος. Ισχύει απαρέγκλιτα για όλους. Τον εφαρμόζουμε με αυστηρότητα, με πράξεις και το βλέπουν όλοι οι Έλληνες πολίτες», τόνισε ο υπουργός.
Ολόκληρη η δήλωση Θεοδωρικάκου
«Στην τραγική υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού, η ελληνική αστυνομία έχει δράσει με επαγγελματισμό, ευαισθησία και αποφασιστικότητα.
Οι ένοχοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη η οποία μην έχετε καμία αμφιβολία ότι πράττει και θα πράξει πλήρως το καθήκον της.
Η αξιωματική αντιπολίτευση, ας πάψει επιτέλους να συκοφαντεί, να διαδίδει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μια ανθρώπινη τραγωδία που αφορά ένα 12χρονο παιδί. Ντροπή επιτέλους. Ο νόμος είναι νόμος. Ισχύει απαρέγκλιτα για όλους. Τον εφαρμόζουμε με αυστηρότητα, με πράξεις και το βλέπουν όλοι οι Έλληνες πολίτες».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κεραμέως για βιασμό 12χρονης στα Σεπόλια: Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους
Σεπόλια: Μαζί στην εκμετάλλευση της 12χρονης μάνα και 53χρονος
Ράπτη: Μόλις 2 στα 100 παιδιά βρίσκουν τη δύναμη να μιλήσουν για τη σεξουαλική τους κακοποίηση
Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Λεβέντη - Συντετριμμένη η οικογένειά του
14:20
Καύσωνας: Πάνω από τα δύο τρίτα των κατοίκων στην Ευρώπη βίωσαν θερμοκρασίες άνω των 35 βαθμών
14:18
Καιρός: Βροχές και μπόρες αύριο στην Αττική - Υποχωρεί η θερμοκρασία την Κυριακή, 35άρια από Δευτέρα
14:16
Ο Σωτήρης Νίνης στο Allwyn Game Time: Οι μεγάλες προσδοκίες στην καριέρα του
14:09