ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελληνοτουρκικά: Ο Νίκος Δένδιας ενημερώνει τον Γιώργο Κατρούγκαλο

Ελληνοτουρκικά: Ο Νίκος Δένδιας ενημερώνει τον Γιώργο Κατρούγκαλο
Η ενημέρωση των κομμάτων γίνεται σε μια περίοδο όξυνσης της επιθετικής ρητορικής της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας και με την Αθήνα να επιδιώκει τη μέγιστη δυνατή διεθνοποίηση της υπόθεσης ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME

Με τον Γιώργο Κατρούγκαλο, τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησε η ενημέρωση των κομμάτων από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια για τα τρέχοντα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Η ενημέρωση των κομμάτων γίνεται σε μια περίοδο όξυνσης της επιθετικής ρητορικής της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας και με την Αθήνα να επιδιώκει τη μέγιστη δυνατή διεθνοποίηση της υπόθεσης.

Χθες ο κ. Δένδιας ενημέρωσε τους Ευρωπαίους εταίρους του στο Λουξεμβούργο για το δήθεν «μνημόνιο» που υπέγραψαν Άγκυρα και Λιβύη. Προειδοποίησε ότι δημιουργεί επιπλέον κινδύνους για την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη Μεσόγειο.

Οι συναντήσεις Δένδια θα συνεχιστούν με τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Γιώργο Μαρίνο, τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Λύσης, Αντώνη Μυλωνάκη, τους εκπροσώπους του ΜέΡΑ25, Σοφία Σακοράφα και Δημήτρη Λιάπη.

Στη συνέχεια ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη και Κώστα Γκιουλέκα.

Κατόπιν συνεννόησης, η συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδο, θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 10:30.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ