Φάμελλος: Aκραία αισχροκέρδεια και σήμερα στη χονδρεμπορική αγορά ρεύματος
Την ημερήσια έκθεση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας επικαλείται ο Σωκράτης Φάμελλος προκειμένου να ασκήσει αντιπολίτευση για την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος.
Ο ίδιος σημειώνει με νόημα πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η ΔΕΗ βάζουν πλάτη στα υπερκέρδη, χωρίς έλεγχο και ρύθμιση της αγοράς.
Ο τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κάνει λόγο για ακραία αισχροκέρδεια και σήμερα Τετάρτη στη χονδρεμπορική αγορά ρεύματος.
«Πρώτη η Ελλάδα στην Ευρώπη, 100 ευρώ ακριβότερη από τις διασυνδέσεις με Βουλγαρία και Ιταλία και 200 ευρώ από Ιβηρική. Κι ενώ όλες οι αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν μείωση τιμών στην Ελλάδα έχουμε αύξηση. Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται ότι παίζονται "παιχνίδια" με τη συμμετοχή των γαλάζιων παιδιών της ΔΕΗ;», αναρωτιέται ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης.
Η ανάρτηση Φάμελλου:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηλιόπουλος: Ακρίβεια με υπογραφή Μητσοτάκη
Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ η 12χρονη μετά το τροχαίο στη Μεσαρά - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
11:17
Σ. Σαπουνάς (Πρόεδρος ΕΟΦ): «Θέλουμε έναν εξωστρεφή, διαφανή, ψηφιακό Οργανισμό, πυλώνα ασφάλειας»
11:07
Στον ανακριτή ο 89χρονος: «Απελπισία και απόγνωση, έφτασα στα άκρα» - Τι θα πει στην απολογία του
11:06
Κώστας Παπαγιάννης (Novartis Hellas): Από την ψηφιακή ετοιμότητα στην ψηφιακή ωριμότητα
11:03