Υπερπήσεις από τουρκικά UAV πάνω από Κίναρο και Καλόγερους
Ανανεώθηκε:
Mε αμείωτη συχνότητα συνεχίζονται οι παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη ενώ το βράδυ της Πέμπτης και τα ξημερώματα σημειώθηκαν τρεις υπερπτήσεις.
Τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV που εισήλθε στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο και πέταξε, σήμερα, Παρασκευή στις 03:00, πάνω την Κίναρο, στα 19.000 πόδια.
Ακόμη ένα UAV πέταξε το βράδυ της Πέμπτης στις 23:29 πάνω τους Καλόγερους, στα 19.000 πόδια.
Το ίδιο μη επανδρωμένο αεροσκάφος, είχε πραγματοποιήσει υπερπτήση και στις 22:06 επίσης στα 19.000 πόδια.
Το τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική, έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα υπερπτήση τουρκικού UAV πάνω από την Κανδελιούσσα
Τουρκία: Δεύτερη υπερπτήση σήμερα με UAV πάνω από τα Τριανήσια
Τουρκία: Νέα υπερπτήση UAV πάνω από την Κίναρο
Γιατί το σινεμά βυθίζεται στις θεωρίες συνωμοσίας και την εποχή της δυσπιστίας
08:30
Τα 6+1 μέτρα για το ιδιωτικό χρέος: Τι αλλάζει σε Ν. Κατσέλη, 72 δόσεις, ακατάσχετο - Παραδείγματα
08:30
Το Ιράν καταδικάζει τις «βάρβαρες» αμερικανικές επιθέσεις ως παραβίαση της εκεχειρίας
08:24
Την Τρίτη λήγει η προθεσμία απογραφής για τα ασανσέρ - Έως 5.000 ευρώ τα πρόστιμα για τους παραβάτες
08:18