Ανδρουλάκης: Η Φώφη Γεννηματά νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για την ενίσχυση του ΕΣΥ
Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ευχαρίστησε θερμά την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για την τιμή που αποτίουν στην αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, προσφέροντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε όσες γυναίκες το επιθυμούν.
«Για μια γυναίκα που νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για να ενισχυθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να ενταχθούν προγράμματα πρόληψης τέτοιων ασθενειών» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.
«Ένας χρόνος πέρασε από την τραγική απώλεια της Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά. Σήμερα και αύριο μπροστά στα γραφεία μας βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας προσφέροντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε όσες γυναίκες το επιθυμούν. Τους ευχαριστώ θερμά για την τιμή που αποτίουν στην αείμνηστη Πρόεδρο μας, μια γυναίκα που νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για να ενισχυθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να ενταχθούν προγράμματα πρόληψης τέτοιων ασθενειών», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φώφη Γεννηματά: Την Κυριακή το ετήσιο μνημόσυνο στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Μάχη κορυφής Καραλή-Ντουπλάντις στον τελικό του Παγκόσμιου κλειστού στίβου της Πολωνίας
11:16
Νησί Χαργκ: Ο μικροσκοπικός πετρελαϊκός κόμβος στον Περσικό που σκέφτεται να καταλάβει ο Τραμπ
11:05
Πόλεμος και oικονομία: Επιχειρηματίες μιλούν για επιπτώσεις σε ναυτιλία, ενέργεια, τρόφιμα, τουρισμό
10:57
Στο κεφάλι χειρουργήθηκε ο 7χρονος που τραυματίστηκε στη Βέροια – Εντοπίστηκε από περαστικό σε πάρκο
10:55