Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση επιλέγει να βυθίσει την κοινωνία στην ακρίβεια
«Πυρά» κατά του Χρήστου Σταϊκούρα εξαπέλυσε η αρμόδια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, με αφορμή τη σημερινή του τοποθέτηση για τα καύσιμα. «Επιμένει να αρνείται» τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα «κι αυτοδικαιώνεται για την πολιτική του», σχολιάζει η κ. Αχτσιόγλου.
Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υπογραμμίζει πως αυτή η άρνηση έρχεται ενώ επιδοτούν με εννιάμισι δισ. ευρώ την αισχροκέρδεια, ενώ δεν έχουν φορολογήσει ούτε ένα ευρώ από τα υπερκέρδη δισεκατομμυρίων ευρώ στην ενέργεια, ενώ εισπράττουν τέσσερα δισ. περισσότερα έσοδα από τον ΦΠΑ λόγω της ακρίβειας και της αφαίμαξης των πολιτών.
«Το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο: Η κυβέρνηση της ΝΔ επιλέγει να βυθίσει την κοινωνία στην ακρίβεια», συμπληρώνει η κυρία Αχτσιόγλου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σταϊκούρας: Δεν έχει τεθεί θέμα για fuel pass 3
Δένδιας: Η Τουρκία δεν έχει λόγο να εκνευρίζεται με την άφιξη της φρεγάτας Κίμων (vid)
20:50
Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την παραλαβή της φρεγάτας «Κίμων»
20:44
Επενδύσεις 420 εκατ. ευρώ, νέα τρένα, αυστηρές ρήτρες - Κυρώθηκε η συμφωνία με τη Hellenic Train
20:36
Απάτη high teck: Υπέκλεπταν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό σε πορτ μπαγκάζ
20:27