ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Η Θεανώ Φωτίου αποκάλυψε σχέδιο κέντρων κατά της κυβέρνησης

Οικονόμου: Η Θεανώ Φωτίου αποκάλυψε σχέδιο κέντρων κατά της κυβέρνησης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι όσο η Δικαιοσύνη προχωρά την έρευνά της, τόσο η εκστρατεία «λάσπης και σπίλωσης που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταρρέει» ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Την αναφορά της Θεανώς Φωτίου πως η υπόθεση των υποκλοπών συνδέεται με τη διανομή των 72 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κάνοντας λόγο για αποκάλυψη «σχεδίου προσβολής της κυβέρνησης από κέντρα που δεν είναι ευχαριστημένα».

«Η βουλευτής κ. Θεανώ Φωτίου, πριν από λίγο στη Βουλή, αποκάλυψε ότι υπάρχει σχέδιο προσβολής της κυβέρνησης από κέντρα που δεν είναι ευχαριστημένα, επειδή η κυβέρνηση δεν προσάρμοσε στα μέτρα τους το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης, προστατεύοντας το δημόσιο συμφέρον», τόνισε ο κ. Οικονόμου.

Πρόσθεσε ακόμη ότι όσο η Δικαιοσύνη προχωρά την έρευνά της, τόσο η εκστρατεία «λάσπης και σπίλωσης που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταρρέει» και προσθέτει ότι «ο κ. Τσίπρας και οι συκοφαντικοί του βραχίονες είναι έκθετοι και υπόλογοι».

Νωρίτερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου υποστήριξε στη Βουλή ότι η υπόθεση των παρακολουθήσεων υποκινείται από μεγαλοεπιχειρηματίες που δεν είναι ικανοποιημένοι με την κατανομή των 72 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης.

«Διασπαθίσατε σε ημέτερους το Ταμείο Ανάκαμψης. Γι’ αυτό το ταμείο γίνονται όσα παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες από επιχειρηματίες που προφανώς δεν έμειναν ευχαριστημένοι από όσα κάνατε. Το θέμα των υποκλοπών συνδέεται ευθέως με τα 72 δισ. ευρώ των ταμείου Ανάκαμψης και ΕΣΠΑ», ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, προκαλώντας την άμεση απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ευχαρίστησε την κ. Φωτίου για τη διαπίστωση της ευχόμενος να αποτελέσει επίσημη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ολόκληρο το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου

«Μετά τον κ. Μαντζουράνη, συνεργάτη του κ. Τσίπρα και δικηγόρο του κ. Βαξεβάνη, που παραδέχθηκε την απουσία στοιχείων και τεκμηρίων για τα όσα «αποκαλύπτει» σε δόσεις ο εντολέας του, τη σκυτάλη πήρε άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής κ. Θεανώ Φωτίου, πριν από λίγο στη Βουλή, αποκάλυψε ότι υπάρχει σχέδιο προσβολής της κυβέρνησης από κέντρα που δεν είναι ευχαριστημένα, επειδή η κυβέρνηση δεν προσάρμοσε στα μέτρα τους το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης, προστατεύοντας το δημόσιο συμφέρον.

Υποστήριξε μάλιστα ότι οι ''αποκαλύψεις'' για τις υποκλοπές είναι κομβικό μέρος του σχεδίου αυτού. Όσο η Δικαιοσύνη προχωράει την έρευνά της και αναπτύσσονται οι θεσμικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την διαλεύκανση της υπόθεσης των κακόβουλων λογισμικών, τόσο η εκστρατεία λάσπης και σπίλωσης που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταρρέει.

Ο κ. Τσίπρας και οι συκοφαντικοί του βραχίονες είναι έκθετοι και υπόλογοι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ