Κουτσούμπας: Πιο επίκαιρα από ποτέ τα μηνύματα του Πολυτεχνείου
Διαχρονικά και περισσότερο επίκαιρα από ποτέ χαρακτήρισε τα μηνύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Παραβρέθηκε σήμερα σε εκδήλωση της Οργάνωσης Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ στο χώρο του Πολυτεχνείου με ομιλητή τον γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκο Αμπατιέλο.
Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα
«Τα μηνύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είναι διαχρονικά, είναι περισσότερο επίκαιρα από ποτέ, ιδιαίτερα σήμερα, κι ας προσπαθούν διάφοροι κάθε χρόνο να συκοφαντήσουν τον αγώνα του Πολυτεχνείου, να συκοφαντήσουν και να διαστρεβλώσουν τον αγώνα χιλιάδων μελών και στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, του αντιδικτατορικού κινήματος, άλλων αντιστασιακών – αντιδικτατορικών οργανώσεων».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Ένταση στο ΑΠΘ - Πέταξαν πέτρες εναντίον των ΜΑΤ
ΕΛΛΑΔΑ
Πολυτεχνείο: Πλήθος κόσμου τιμά την επέτειο αφήνοντας κόκκινα γαρύφαλλα
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Πάσχα 2026: Στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής ποντάρουν οι ξενοδόχοι
08:03
ΚΟΣΜΟΣ
Ρουκέτες της Χεζμπολάχ κατά του Ισραήλ λόγω της «παραβίασης της κατάπαυσης του πυρός»
07:59
ΔΙΕΘΝΗ
Άνοδος στο Brent λόγω αβεβαιότητας για την εκεχειρία ΗΠΑ - Ιράν
07:52
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ο Γογλοθάς «μετοίκισε» στον Λίβανο
07:45
ΚΟΣΜΟΣ