Προσωπική επίθεση Γεωργιάδη σε Τσίπρα: «Ανεπάγγελτος και τεμπέλης»
Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα σε προσωπικό επίπεδο εξαπέλυσε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων «τεμπέλη».
Στο πλαίσιο συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στις παρεμβάσεις της κυβέρνησης σε θέματα αγοράς, υποστήριξε πως όσοι ασχολούνται με το εμπόριο γνωρίζει πως λειτουργεί η αγορά.
Προχωρώντας ωστόσο, ένα βήμα παραπάνω επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα.
«Αν έχεις κάνει εμπόριο όπως εγώ, ξέρεις πως βγαίνουν τα λεφτά και πως λειτουργεί η αγορά... Δεν έχει δουλέψει μια μέρα στη ζωή του ο κ. Τσίπρας... Ο κ. Τσίπρας, ο ανεπάγγελτος, ο τεμπέλης, δεν ξέρει τι λέει, δεν ξέρει πως βγαίνουν τα λεφτά», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Εντύπωση προκάλεσε ότι δεν του ζητήθηκε να ανακαλέσει, ενώ δεν υπήρξε αντίδραση από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κόντρα Τσακαλώτου - Γεωργιάδη στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις
ΣΥΡΙΖΑ: «Κόλαφος» για την κυβέρνηση η έκθεση της ΑΔΑΕ
ΣΥΡΙΖΑ: Το ν/σ για τις παρακολουθήσεις επιβεβαιώνει πανηγυρικά την ενοχή Μητσοτάκη
Πότε κλείνουν τα σχολεία για το Πάσχα - Πότε επιστρέφουν στα θρανία οι μαθητές
02:00
Απορροφά τις αυξήσεις στα «πράσινα» τιμολόγια τον Απρίλιο η ΔΕΗ - Χωρίς αλλαγές τα «μπλε»
01:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Τσουχτερά πρόστιμα
00:30
Ιράν και ΗΠΑ... διαφωνούν για την εκεχειρία - Ο Τραμπ εστιάζει στο άνοιγμα του Ορμούζ με κάθε τρόπο
23:56