ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος για τα κλειδωμένα βρεφικά γάλατα: Ντροπή να το θεωρούμε φυσιολογικό και κανονικότητα

Ηλιόπουλος για τα κλειδωμένα βρεφικά γάλατα: Ντροπή να το θεωρούμε φυσιολογικό και κανονικότητα
Την ίδια ώρα, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ γίνεται λόγος για οχετό ακροδεξιών ύβρεων από στελέχη της ΝΔ EUROKINISSI

Στις εικόνες με κλειδωμένα βρεφικά γάλατα στέκεται ο Νάσος Ηλιόπουλος, με ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας λόγο για παρακμή.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπογραμμίζει πως στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη η φτώχεια και οι ανισότητες αυξάνονται.

«Είναι τρομακτικό μια οικογένεια να μην μπορεί να αγοράσει βρεφικό γάλα. Είναι ντροπή να το θεωρούμε φυσιολογικό και "κανονικότητα"», προσθέτει ο κ. Ηλιόπουλος, κάνοντας έμμεση αναφορά και σε σχετική δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Η ανάρτηση Ηλιόπουλου:

Την ίδια ώρα, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ γίνεται λόγος για οχετό ακροδεξιών ύβρεων από στελέχη της ΝΔ:

«Ο κ. Μητσοτάκης βυθίζει την ελληνική κοινωνία στην ανέχεια. Ακόμα κι αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλατα έκαναν την εμφάνισή τους στα σούπερ μάρκετ. Ο κ. Μητσοτάκης βυθίζει τη δημοκρατία στον ζόφο των υποκλοπών. Έστησε ένα παρακράτος ολοκληρωτικού ελέγχου των πάντων. Τώρα που πλησιάζει το πολιτικό του τέλος, έχει αποφασίσει να βυθίσει και την πολιτική αντιπαράθεση στον οχετό των ακροδεξιών ύβρεων. Και βγάζει μπροστά τους κατάλληλους για τη βρώμικη δουλειά. Ο κ. Γεωργιάδης τις τελευταίες ημέρες περιφέρεται υβρίζοντας το ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και χθες Τετάρτη δεν δίστασε να προσβάλει με άθλιο τρόπο τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Μαρκόπουλος χθες σε τηλεοπτική εκπομπή επιτέθηκε με ύβρεις στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλο χαρακτηρίζοντάς τον ανόητο, αφού προηγουμένως είχε πει αδιανόητα ψεύδη για την εξεταστική επιτροπή της Βουλής».

Κατά την αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Μητσοτάκης έχει δύο επιλογές, ή θα αποδοκιμάσει ευθέως τα στελέχη του ή θα επιβεβαιώσει ότι όλα αυτά είναι πλέον η γραμμή της ΝΔ κι ο ίδιος θα πάει στις εκλογές ως ο Τραμπ των Βαλκανίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ