ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεραμέως για Κιβωτό του Κόσμου: «Ανατριχιαστικές οι καταγγελίες - Θα χυθεί άπλετο φως»

Κεραμέως για Κιβωτό του Κόσμου: «Ανατριχιαστικές οι καταγγελίες - Θα χυθεί άπλετο φως»
Θα ελεγχθεί κάθε πτυχή κάθε καταγγελίας για να φθάσουμε στην αλήθεια, είπε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» Eurokinissi

«Ανατριχιαστικές» χαρακτήρισε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για όσα συνέβαιναν στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Η κα Κεραμέως πρόσθεσε όλες θα ελεγχούν εξονυχιστικά στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται ώστε να φθάσουμε στην αλήθεια των όσων συνέβησαν στη δομή.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία, οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ανατριχιαστικές. Έχουμε πει από την πρώτη στιγμή ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως», είπε μιλώντας στο Open η υπουργός Παιδείας και πρόσθεσε:

«Όπως ανακοινώθηκε από τους αρμόδιους είναι ήδη σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για την υπόθεση, θα ελεγχει κάθε πτυχή κάθε καταγγελίας για να φθάσουμε στην αλήθεια όσων συνέβησαν».

«Όλα θα εξεταστούν στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας, της εισαγγελικής παραγγελίας που έχει δοθεί και θα μπουν στο μικροσκόπιο των αρχών για να χυθεί άπλετο φως», είπε και πρόσθεσε πως στο υπουργείο Παιδείας μέχρι στιγμής δεν έχει φθάσει κάποια καταγγελία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ