ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με Γεροβασίλη για την επίθεση που δέχθηκε από χάκερς

Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με Γεροβασίλη για την επίθεση που δέχθηκε από χάκερς
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη που κατήγγειλε ότι δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, η οποία κατήγγειλε ηλεκτρονική επίθεση εις βάρος της και αφαίρεση χρημάτων από τους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Στο πολιτικό γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη μετέβη κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τη πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Να σημειωθεί ότι η Όλγα Γεροβασίλη, κατήγγειλε ότι δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση. Όπως γνωστοποίησε η ίδια, οι χάκεραπέσπασαν χρήματα από τους βουλευτικούς τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Η κ. Γεροβασίλη αναφέρει πως υπό ηλεκτρονική επίθεση είναι και τα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης και έχει ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμόδιων αρχών.

«Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση - χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες.

Ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους Βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης. Έχω ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για την αποκάλυψη των υπαιτίων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ