Κικίλιας: Διαψεύτηκαν όσοι έλεγαν ότι ο τουρισμός δεν θα πάει καλά
Ανανεώθηκε:
Παρουσία του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, και σύσσωμου του ξενοδοχειακού κλάδου της χώρας πραγματοποιήθηκε η 10η ετήσια γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan expo, εκεί όπου διεξάγεται από σήμερα έως τις 28 Νοεμβρίου και η τουριστική έκθεση Xenia 2023.
Στην παρέμβαση του ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας υπογράμμισε ότι η φετινή χρονιά δεν επιβεβαίωσε όσους πίστευαν οτι ο ελληνικός τουρισμός δεν θα πήγαινε καλά αυτήν την χρονιά.
Την ίδια στιγμή ο κ. Κικίλιας απέδωσε τα εύσημα στους ξενοδόχους, λέγοντας ότι χωρίς τον επαγγελματισμό των ξενοδοχείων δεν θα είχαμε την Ελλάδα ως έναν ασφαλή υγειονομικά προορισμό.
Απαντώντας στα αιτήματα των ξενοδόχων για ρύθμιση της βραχυχρόνιας μίσθωσης, ο κ. Κικίλιας επανέλαβε ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο που όπως είπε, θα διαχωρίζει την μέση οικογένεια που μισθώνει ένα διαμέρισμα με την εταιρία που μισθώνει δεκάδες διαμερίσματα. Την ίδια στιγμή σημείωσε ότι θα υπάρξουν και ρυθμίσεις προς την κατεύθυνση της ασφάλειας των υποδομών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κικίλιας: Στην Αθήνα το μεγαλύτερο Συνέδριο ταξιδιωτικών πρακτόρων της Γαλλίας
Κικίλιας: Στο τέλος του 2022 τα ταξιδιωτικά έσοδα θα έχουν υπερβεί τον στόχο κατά 3 δισ. ευρώ
Εκλογικό τεστ για Μερτς οι εκλογές στη Ρηνανία - Παλατινάτο: Μάχη στήθος με στήθος με το SPD
11:20
Η κρίση στα Στενά του Ορμούζ μπλοκάρει τις Ferrari και όχι μόνο
11:08
Συνελήφθη 17χρονος οδηγός μηχανής μετά από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη - Βεβαιώθηκαν πρόστιμα πάνω από 22.000 ευρώ
10:56
Forbes: Πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός ο Άνταμ Σάντλερ - Ποιοι συμπληρώνουν τη «χρυσή» δεκάδα (pics)
10:44