ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ και Βαξεβάνη

«Πυρά» Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ και Βαξεβάνη
«Οι μύθοι του και οι κατασκοπικές νουβέλες του γράφονται για να στηθεί το αφήγημα δικαιολόγησης της διαφαινόμενης ήττας του ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ/ eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

«Βολές» εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα αλλά και του δημοσιογράφου και εκδότη Κώστα Βαξεβάνη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, το πρωί της Κυριακής (27/11).

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Οικονόμου τονίζει πως η πολιτική αντιπαράθεση σε μια φιλελεύθερη δημοκρατία γίνεται επί στοιχείων και γεγονότων.

«Συνταγματική και δημοκρατική εκτροπή είναι το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει συνθήκες πολιτικής ανωμαλίας, υιοθετώντας πλήρως, αναπόδεικτους ισχυρισμούς επιλογή που συνιστά τον τραμπισμό αλά γκρέκα» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και συμπληρώνει:

«Όσο για το κ. Βαξεβάνη φαίνεται ότι ζήλεψε τη δόξα του Αισώπου και συνεχίζει τη δημοσίευση, σε συνέχειες, των δικών του μύθων».

Μάλιστα, ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε πως «σήμερα άρχισε να φαίνεται και ο στόχος που εξυπηρετούν οι αναπόδεικτοι και ατεκμηρίωτοι ισχυρισμοί του».

«Οι μύθοι του και οι κατασκοπικές νουβέλες του γράφονται για να στηθεί το αφήγημα δικαιολόγησης της διαφαινόμενης ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να διασωθεί πολιτικά ο κ. Τσίπρας την επόμενη ημέρα. Η κυβέρνηση, πρώτη στην Ευρώπη, παρουσίασε ένα πλήρες νομοθετικό πλαίσιο αντιμετώπισής των κακόβουλων λογισμικών και παράλληλα είναι αδιαπραγμάτευτη η πολιτική της βούληση για την πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση από τη Δικαιοσύνη των όσων έχουν δημοσιευτεί, ώστε να οροθετηθούν οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης στην Ελλάδα, από τη στιγμή που εμφανίστηκαν τέτοια λογισμικά ακόμη και επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» κλείνει λέγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ