ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Εύλογα ερωτήματα από την ακύρωση της επίσκεψης Μητσοτάκη σε Χειμάρρα

ΣΥΡΙΖΑ: Εύλογα ερωτήματα από την ακύρωση της επίσκεψης Μητσοτάκη σε Χειμάρρα
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως η επικοινωνιακή διαχείριση της εξωτερικής πολιτικής με τυμπανοκρουσίες και πρωτοσέλιδα, είναι επικίνδυνη για τα συμφέροντα της χώρας (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ενημέρωση για τους λόγους που ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χειμάρρα ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα.

«Η ακύρωση της προγραμματισμένης επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χειμάρρα, Λειβαδιά και Δερβιτσάνη, για επαφές με την Ελληνική Εθνική Μειονότητα, λόγω "καιρικών συνθηκών", δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για την οργάνωση κι αυτής της κυβερνητικής επίσκεψης, μετά το φιάσκο της επίσκεψης στη Λιβύη. Ειδικά όταν συνοδεύεται από προκλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας για "εξαπάτηση της ΕΕ" από την Ελλάδα», τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει πως η επικοινωνιακή διαχείριση της εξωτερικής πολιτικής με τυμπανοκρουσίες και πρωτοσέλιδα του φιλοκυβερνητικού Τύπου είναι επικίνδυνη για τα συμφέροντα της χώρας, είτε αφορά τις σχέσεις με τις γειτονικές μας χώρες είτε το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας.

Σε αυτό το πλαίσιο, στην Κουμουνδούρου αναμένουν πλήρη ενημέρωση από την κυβέρνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ