ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημητρακόπουλος: Αθώα δηλώνει η Καϊλή για το Qatar Gate - Θα ζητήσουμε αναβολή μέχρι την Τρίτη

Δημητρακόπουλος: Αθώα δηλώνει η Καϊλή για το Qatar Gate - Θα ζητήσουμε αναβολή μέχρι την Τρίτη
H Εύα Καϊλή. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / Eurokinissi

Αναβολή μέχρι την ερχόμενη Τρίτη θα ζητήσουν οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή στο δικαστήριο του Βελγίου, το οποίο θα αποφασίσει αν θα παραμείνει στη φυλακή ή όχι.

Σύμφωνα με το δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλο που μίλησε στον ΣΚΑΙ σήμερα απεργούν οι υπάλληλοι των δικαστηρίων στο Βέλγιο και για το λόγο αυτό υπάρχει καθυστέρηση της απόφασης.

«Θα μπορούσε να βγει η απόφαση ερήμην της» ανέφερε ο δικηγόρος της ο οποίος ωστόσο πρόσθεσε ότι «τη συμβούλεψε να βρίσκεται στο δικαστήριο και να δώσει η ίδια τη μάχη της».

Ο κ.Δημητρακόπουλος είπε ακόμα ότι τα τελευταία δύο 24ωρα έχει πολύωρη επικοινωνία με την Καϊλή καθώς της δόθηκε η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με το δικηγόρο της.

Σχετικά με το ακριβές χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο σπίτι της πρώην αντιπροέδρου Ευρωκοινοβουλίου ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι δεν μπορεί να το αποκαλύψει καθώς εντάσσεται στο απόρρητο που ισχύει στην προδικαστική διαδικασία.

Επανέλαβε ότι η ίδια δεν γνώριζε ότι υπήρχαν χρήματα σπίτι της και όταν τα ανακάλυψε είπε στο σύντροφό της «να μεταφερθούν και να πάνε στον ιδιοκτήτη τους»

Επίσης, ο Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι στην προσπάθεια απομάκρυνσης των χρημάτων, ενεπλάκη στην υπόθεση ο πατέρας της Εύας Καϊλή ο οποίος ανέλαβε να τα μεταφέρει στον ιδιοκτήτη τους.

Πάντως ο δικηγόρος επικαλέστηκε ξανά το απόρρητο χωρίς να κατονομάσει τον ιδιοκτήτη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ