ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Αξιοποίηση των Ολυμπιακών Ακινήτων προς όφελος όλων

Οικονόμου: Αξιοποίηση των Ολυμπιακών Ακινήτων προς όφελος όλων
Αναφερόμενος στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη είπε ότι είναι μια μικρή πτυχή ενός συνολικού έργου που αρχίζει να έχει αποτελέσματα ΙΝΤΙΜΕ

Στην αξιοποίηση των Ολυμπιακών Ακινήτων αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Υλοποιείται με σχέδιο το όραμα για την αξιοποίηση των Ολυμπιακών Ακινήτων, που είχαν περιέλθει σε καθεστώς απόλυτης ερήμωσης, προς όφελος των πρωταθλητών, των ερασιτεχνών αθλητών, των ατόμων με αναπηρία και όλων των πολιτών», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου.

Για ένα συνολικό σχέδιο που υλοποιείται, με μετρήσιμους στόχους και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, για να επωάσει την άνθηση και ανάπτυξη των ολυμπιακών έργων, βγάζοντάς τα από την ερήμωση, είχε κάνει χθες λόγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκδήλωση για την παρουσίαση του σχεδίου αξιοποίησης των Ολυμπιακών Ακινήτων στο ΟΑΚΑ.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι τα νερά στις πισίνες του ΟΑΚΑ μέχρι πρόσφατα ήταν πράσινα, ενώ σήμερα είναι γαλάζια, και τόνισε ότι η κυβέρνηση κατέστρωσε έναν συνολικό σχεδιασμό με επίκεντρο το ΟΑΚΑ αλλά και τις άλλες εγκαταστάσεις «που μαράζωναν και ερήμωναν».

Αναφερόμενος στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη είπε ότι είναι μια μικρή πτυχή ενός συνολικού έργου που αρχίζει να έχει αποτελέσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ