ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καρφιά» Καστανίδη προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για «εκ των υστέρων» διαγραφές

«Καρφιά» Καστανίδη προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για «εκ των υστέρων» διαγραφές
«Ερχονται οι ηγεσίες ως τεθλιμμένοι και τους διαγραφουν εκ των υστέρων, αφότου έχουν διαπράξει το ατόπημα. Αυτό να μην ξανασυμβεί», τόνισε χαρακτηριστικά ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME

Μήνυμα προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, έστειλε ο Χάρης Καστανίδης από το βήμα της Βουλής, όπου συνεχίζεται η συζήτηση του προϋπολογισμού του 2023. 

Σύμφωνα με τον κ. Καστανίδη, ο οποίος είχε διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος στις εσωκομματικές εκλογές, υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτικών, αυτοί που ζουν για το πολιτικό κόμμα τους και αυτοί που ζουν από το πολιτικό κόμμα τους.

«Υπάρχουν και δύο κατηγορίες διαγραφομένων», συνέχισε ο Χάρης Καστανίδης και πρόσθεσε: «Αυτοί που διαγράφονται για τις ιδέες τους και αυτοί που παραβιάζουν τον όρκο τους. Η ευθύνη των ηγεσιών αν ανέχονται αυτούς που ζουν από τα πολιτικά τους κόμματα και παραβιάζουν με ατιμωτικό τρόπο τις θέσεις τους, πρέπει να προλαμβάνουν. Ερχονται οι ηγεσίες ως τεθλιμμένοι και τους διαγραφουν εκ των υστέρων, αφότου έχουν διαπράξει το ατόπημα. Αυτό να μην ξανασυμβεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ