ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης για εκλογές: Όλες οι αναμετρήσεις θα γίνουν με την ίδια απογραφή πληθυσμού

Βορίδης για εκλογές: Όλες οι αναμετρήσεις θα γίνουν με την ίδια απογραφή πληθυσμού
«Νo comments» απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών, στην ερώτηση εάν προτίθεται η κυβέρνηση να φέρει τροπολογία για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη από τις εκλογές ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/Eurokinissi (ΑΡΧΕΙΟ)

Εκτός συζήτησης είναι σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη η διεξαγωγή των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων με βάση διαφορετικές απογραφές κι όπως επεσήμανε θα διεξαχθούν με την ίδια απογραφή πληθυσμού.

Σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο υπουργός Εσωτερικών επεσήμανε ότι νομικά θα μπορούσαν οι εκλογικές αναμετρήσεις να γίνουν με βάση διαφορετικές απογραφές, δηλαδή η πρώτη με την παλιά και η δεύτερη με την καινούργια, πολιτικά όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει και δεν θα γίνει.

Ο κ. Βορίδης ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την εκτίμηση του Αλέξη Τσίπρα ότι η Βουλή δεν θα ανοίξει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, απάντησε πως δεν το πιστεύει και πως ο ίδιος έχει προγραμματίσει να φέρει προς ψήφιση τρία νομοσχέδια. Ρωτήθηκε ακόμη και το εάν προτίθεται η κυβέρνηση να φέρει τροπολογία για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη από τις εκλογές και η απάντηση του ήταν: «no comments».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ