Τι ζήτησε ο Τσίπρας από τον πρέσβη του Ισραήλ
O Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον πρέσβη του Ισραήλ, Νόαμ Κατς, με τον οποίο συνομίλησαν για την πολυεπίπεδη ενίσχυση των ελληνοϊσραηλινών σχέσεων σε αμοιβαία επωφελή βάση, καθώς και τις παγκόσμιες, περιφερειακές και εσωτερικές εξελίξεις.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υπογράμμισε τη σημασία που έχει η επανεκκίνηση αξιόπιστων συνομιλιών για την επίλυση του Παλαιστινιακού, με λύση δύο κρατών που συνυπάρχουν με ασφάλεια, στη βάση των συνόρων του 1967 και με τα Ανατολικά Ιεροσόλυμα πρωτεύουσα του παλαιστινιακού κράτους.
Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πλατεία Κουμουνδούρου.

ΕΛΛΑΔΑ
Χανιά: Πώς έσπασε μετά την ολονύχτια ανάκριση ο ενοικιαστής - Τραύματα στο κεφάλι της 45χρονης
11:52
ΚΟΣΜΟΣ
Βανς, Γκαλιμπάφ και Αραγτσί στην Ελβετία - Ξεκινούν οι συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν σε κλίμα δυσπιστίας
11:40
ΚΟΣΜΟΣ
Γάζα: 11 νεκροί, ανάμεσά τους εικονολήπτης του Αλ Τζαζίρα, σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς
11:31
CULTURE
Ο Μόργκαν Φρίμαν παραγωγός και αφηγητής άλμπουμ που καταγράφει την ιστορία της μπλουζ
11:21
ΕΛΛΑΔΑ