ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον ΣΥΡΙΖΑ προσχώρησε η Αγγελική Αδαμοπούλου - Η συνάντηση με τον Τσίπρα

Στον ΣΥΡΙΖΑ προσχώρησε η Αγγελική Αδαμοπούλου - Η συνάντηση με τον Τσίπρα
Όπως πληροφορείται το CNN Greece, ενδέχεται να «κατεβεί» υποψήφια στο Ρέθυμνο από όπου και κατάγεται

Με τον πιο επίσημο τρόπο ανακοινώθηκε η ένταξη της ανεξάρτητης μέχρι πρότινος βουλεύτριας Α’ Αθηνών, Αγγελικής Αδαμοπούλου, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, η οποία πλέον αριθμεί 87 βουλευτές.

Μέσω, δηλαδή, συνάντησής του στο γραφείο του στη Βουλή με τον Αλέξη Τσίπρα και σχετικής φωτογράφισής τους.

«Η Αγγελική Αδαμοπούλου συστρατεύεται στην κοινή μας προσπάθεια να φέρουμε μια ώρα αρχύτερα την πολιτική αλλαγή και τη δικαιοσύνη παντού. Καλωσόρισες, Αγγελική, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία», έγραψε, άλλωστε, στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως πληροφορείται, εξάλλου, το CNN Greece, δεν είναι βέβαιο ότι η κυρία Αδαμοπούλου θα κατεβεί υποψήφια στην Α’ Αθηνών στις προσεχείς εκλογές, αλλά είναι πιθανό να κατεβεί στο Ρέθυμνο από όπου έλκει και την καταγωγή της η κατ’ επάγγελμα δικηγόρος που εκλέχθηκε με το ΜέΡΑ 25 στις εκλογές του 2019.

Όπως λένε, επίσης, στην Κουμουνδούρου, θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλες τέτοιες προσχωρήσεις κι ανακοινώσεις το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Το μεσημέρι της Τρίτης, εξάλλου, ο κ. Τσίπρας με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, επισημοποίησε την ένταξη της κυρίας Αδαμοπούλου στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Η ανάρτηση Τσίπρα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ