Επίσκεψη Ανδρουλάκη στην «Παιδική Ομπρέλα» στη Θεσσαλονίκη
Τη δομή υποστήριξης παιδιού και οικογένειας «Παιδική Ομπρέλα» του Δήμου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης μπήκε στην τάξη των μικρών μαθητών συμμετέχοντας στα διαδραστικά τους παιχνίδια.
Ενημερώθηκε από τους ψυχολόγους και τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής για τις δράσεις της «Παιδικής Ομπρέλας», που απευθύνονται σε παιδιά με νοητικές και αισθητηριακές δυσκολίες, μέλη αδύναμων οικονομικά οικογενειών και μεταναστών.
Τα προγράμματα της δομής εστιάζουν στην αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών και στην κοινωνική ένταξη. Περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εργοθεραπεία-λογοθεραπεία, συμβουλευτική σε γονείς και κηδεμόνες αλλά και εκπαιδευτική υποστήριξη με μαθήματα που παραδίδονται σε εφήβους από μαθηματικούς και φιλολόγους.
Μαζωνάκης: Σε απομονωμένα κελιά οι γιατροί στον Κορυδαλλό - Ανακάλεσε την απεργία πείνας ο 58χρονος
17:42
Ποια είναι η 51η Ταξιαρχία Καταδρομών που ανέπτυξε η Άγκυρα απέναντι από τη Σάμο
17:36
52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤH: Καινοτόμο, νεανικό, ανατρεπτικό
17:30
Ζαχαράκη για το θάνατο μαθήτριας στην Κοζάνη: «Οδυνηρή απώλεια - Ψυχολόγοι από αύριο στο σχολείο»
17:25