Επίσκεψη Ανδρουλάκη στην «Παιδική Ομπρέλα» στη Θεσσαλονίκη
Τη δομή υποστήριξης παιδιού και οικογένειας «Παιδική Ομπρέλα» του Δήμου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης μπήκε στην τάξη των μικρών μαθητών συμμετέχοντας στα διαδραστικά τους παιχνίδια.
Ενημερώθηκε από τους ψυχολόγους και τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής για τις δράσεις της «Παιδικής Ομπρέλας», που απευθύνονται σε παιδιά με νοητικές και αισθητηριακές δυσκολίες, μέλη αδύναμων οικονομικά οικογενειών και μεταναστών.
Τα προγράμματα της δομής εστιάζουν στην αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών και στην κοινωνική ένταξη. Περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εργοθεραπεία-λογοθεραπεία, συμβουλευτική σε γονείς και κηδεμόνες αλλά και εκπαιδευτική υποστήριξη με μαθήματα που παραδίδονται σε εφήβους από μαθηματικούς και φιλολόγους.
SPONSORED
Το Ισραήλ «θα συνεχίσει να επιχειρεί» στον Λίβανο κατά της Χεζμπολάχ δηλώνει ο υπουργός Άμυνας
19:27
Σε ύφεση η φωτιά στο Λουτράκι – Συνελήφθη 70χρονος Γάλλος που εκτελούσε εργασίες
19:19
Απεγκλωβισμός τραυματισμένου ατόμου μετά από τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος
19:10
Συνελήφθη φυγόποινος στο Αγρίνιο – Σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις
19:02