Επίσκεψη Ανδρουλάκη στην «Παιδική Ομπρέλα» στη Θεσσαλονίκη
Τη δομή υποστήριξης παιδιού και οικογένειας «Παιδική Ομπρέλα» του Δήμου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης μπήκε στην τάξη των μικρών μαθητών συμμετέχοντας στα διαδραστικά τους παιχνίδια.
Ενημερώθηκε από τους ψυχολόγους και τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής για τις δράσεις της «Παιδικής Ομπρέλας», που απευθύνονται σε παιδιά με νοητικές και αισθητηριακές δυσκολίες, μέλη αδύναμων οικονομικά οικογενειών και μεταναστών.
Τα προγράμματα της δομής εστιάζουν στην αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών και στην κοινωνική ένταξη. Περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εργοθεραπεία-λογοθεραπεία, συμβουλευτική σε γονείς και κηδεμόνες αλλά και εκπαιδευτική υποστήριξη με μαθήματα που παραδίδονται σε εφήβους από μαθηματικούς και φιλολόγους.
28η Οκτωβρίου: Όλα έτοιμα για τις παρελάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
09:41
Τραμπ: Θα οργανωθεί «πολύ σύντομα» συντάντηση Πούτιν – Ζελένσκι
09:33
28η Οκτωβρίου: Ματαιώνονται μαθητικές παρελάσεις και στην Πιερία λόγω καιρού
09:25
Έκτακτες διακοπές νερού στην Αττική την Τετάρτη 28η Οκτωβρίου - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
09:17