ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Κερδισμένοι όσοι αξιοποιούν τις λαϊκές αγορές

Άδωνις Γεωργιάδης: Κερδισμένοι όσοι αξιοποιούν τις λαϊκές αγορές
Τόνισε ότι η κυβέρνηση πρόκειται να εξακολουθεί να στηρίζει τις λαϊκές αγορές. ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Στη δήλωση ότι όσοι αξιοποιούν τις λαϊκές αγορές σε αυτή την εποχή του ακραίου πληθωρισμού μπορούν να γλιτώσουν χρήματα από τον οικογενειακό προϋπολογισμό, προέβη την Τετάρτη (28/12) ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη λαϊκή αγορά του Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι.

Ειδικότερα, ο υπουργός δήλωσε ότι «θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών. Όπως είδατε από όλους τους πάγκους που γυρίσαμε, οι τιμές είναι πραγματικά καλές και εδώ στο Περιστέρι ακόμα καλύτερες».

Πρόσθεσε δε, ότι:

«Αποδεικνύεται ότι όσοι αξιοποιούν και τις λαϊκές αγορές σε αυτή την εποχή του ακραίου πληθωρισμού μπορούν να γλιτώσουν χρήματα από τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Και εμείς ως Κυβέρνηση στηρίζουμε τις λαϊκές αγορές για να συνεχίσουμε αυτή την προσφορά καλών προϊόντων σε καλές τιμές».

Παράλληλα, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον πρόεδρο της Παννατικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) και τόνισε ότι η κυβέρνηση πρόκειται να εξακολουθεί να στηρίζει τις λαϊκές αγορές.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Παννατικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ), Δημήτρης Μουλιάτος, δήλωσε:

«Ευχαριστούμε πολύ, κύριε Υπουργέ, χρόνια πολλά, καλή χρονιά εύχομαι. Όντως θα μπορούσα να πω ότι είστε ο μοναδικός υπουργός Ανάπτυξης, ο αρμόδιος για τις λαϊκές αγορές, που διαχρονικά ενδιαφέρθηκε τόσο πολύ για τον κλάδο μας. Μέσα από την καρδιά μας σας ευχαριστούμε πολύ. Μεταφέρω τις ευχαριστίες όλων των πολιτών, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Και να ξέρετε ότι θα μείνετε στην ιστορία ως ο καλύτερος Υπουργός των λαϊκών αγορών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ